Hvad lytter danskerne til på farten?

Posted by on feb 20, 2021 in Musik og hjernen | Kommentarer inaktiverade för Hvad lytter danskerne til på farten?

Hvad lytter danskerne til på farten?

Musik, lydbøger og radio. Det er alt sammen noget som hitter blandt danskerne, og særligt når de er på farten. Den moderne teknologi har gjort os i stand til at lytte til musik og andre lydformater uanset hvor vi befinder os. Men hvad lytter danskerne egentlig mest til på farten?

Køb lækkert mobiltilbehør, og lyt til musik på farten

De fleste danskere har efterhånden en smartphone. Mange af os har den altid med os, uanset hvor vi befinder os, og det er i bogstaveligste forstand smart. Særligt hvis man elsker at lytte til musik og lyd.

For smartphones gør det muligt at lytte til musik, lydbøger, radio og meget mere. For at opnå den bedst mulige oplevelse bør man købe et par trådløse hovedtelefoner, og dette kan gøres hos webshoppen https://www.teknikdele.dk/, hvor udvalget er stort, og priserne i bund.

Fordelen ved trådløse hovedtelefoner er klart, at man ganske uhindret kan træne eller befinde sig i den kollektive trafik på farten, og så ellers bare lytte til musik og andre lydformater. Man skal således ikke bekymre sig om ledninger fra telefonen og op til ørerne. Det gør oplevelsen langt mere afslappet og lækker. Så und dig selv at købe et par gode trådløse hovedtelefoner.

Danskerne er vilde med musikstreamingtjenester

Én af de ting som danskerne er helt vilde med, er de mange musikstreamingtjenester. Danske musikere hentede godt 175 millioner kroner ind fra netop disse tjenester i 2018, og det var en

vækst fra året før på hele 24,2%. Hvor det i gamle dage handlede om at sælge sin musik på CD i den lokale pladebutik, handler det således i dag i stedet om at være til stede på Spotify og Deezer.

Fordelene ved streamingtjenesterne er også klare, set fra et forbrugersynspunkt. Her kan man nemlig tilgå sine favoritmusikeres fulde udvalg af musik, og det hele er gemt i skyen. Og med de moderne smartphones har man næsten altid adgang til internettet. Kun få steder, med manglende mobilsignal, må man give afkald på adgangen til musikken.

Lydbøger og podcasts vinder frem

En anden klar udvikling på det danske marked for musik og lyd er klart, at lydbøger og podcasts vinder frem. Rigtig mange danskere er blevet vilde med at lytte til spændende bøger direkte fra telefonen. Det er forståeligt, for det gør de daglige pendlerture i toget eller bilen mere afslappede, og ikke mindst spændende.

Podcasts hitter også. Der er efterhånden så mange at vælge imellem, og danskerne kan derfor finde programmer om alverdens emner. Så uanset om man interesserer sig for politik, litteratur, eller måske computerspil, så er der næsten altid mindst en podcast at kaste sin interesse over.

Den gode gamle radio hænger ved

Og så er der naturligvis også de traditionelle radiokanaler. De er faktisk populære som aldrig før. Også her skal den teknologiske udvikling nok tilskrives en del af årsagen, for det er ikke længere nødvendigt for danskerne at sidde foran radioen hjemme. I stedet kan man også her let og elegant tilgå alverdens kanaler direkte fra telefonen.

Webly